LDD`s landsdækkende lederkonference 2024 – Faglig ledelse

Forside af 'Lederkonference 2024 - Faglig ledelse'

Faglig ledelse

Al drift i et dagtilbud starter og slutter med ledelse. Lederen er omdrejningspunktet for al drift i dagtilbuddet og er en nøgleperson for alle de forskellige former for ledelse, der hver dag skal bedrives og, hvor lederen skal lede opad, nedad, henad og udad – og mange gange på samme tid.

Særligt den faglige ledelse er mere end nogensinde før blevet en disciplin som, enhver leder i et dagtilbud skal kunne mestre, hvorfor faglig ledelse er temaet for den landsdækkende lederkonference, jeg har arrangeret og er tovholder på.

Dygtige oplægsholdere kommer og holder perspektiverende oplæg med hver deres respektive fokus på faglig ledelse. Lederkonferencen byder velkommen til Stine Elverkilde, Pernille Juhl, Hanna Bjørnøy Sommersel samt Søren Voxted.

Udover at være arrangør og moderator holder jeg en workshop, der handler om faglig ledelse af opbygning af en evalueringskultur.

Lederkonferencen foregår d. 6. november 2024 i ODEON, Odense – tilmelding på LDD`s hjemmeside www.ldd.dk. Du kan se hele programmet her eller ved at klikke på billedet.

Forsiden af 'Lederkonference 2024 - faglig ledelse'Se programmet som PDF

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*